Slide Background

Belt Drive

Encore hoda iza kosilice dizajnirana je pomoću tehnologije remenskog pogona i dolazi s Kawasaki motorom od 14,5 KS, kapacitetom goriva od 4 galona kao i brzinom košnje od 5 mph. Ova kosilica je dizajnirana tako da bude jednostavna za korištenje, kao i mala težina za obavljanje poslova bez potrebe veće kosilice bez okretanja.

Ovo je Encore 36-inčna fiksna paluba koju pokreću 2 hidro-zupčaste pumpe i Kawasaki motor od 14,5 KS. Ova je kosilica dizajnirana s visokokvalitetnim dizajnom i teškim komponentama koje nude izvrsno korisničko iskustvo.

Ovo je Encore fusion 34-inčna kosilica bez okretanja koja ima Kawasaki motor od 18 KS, EZT mjenjač-diferencijal s hidro-mjenjačem i kapacitet goriva od 6 galona. Ova kosilica je dizajnirana s manjom konstrukcijom da stane u uske prostore i nudi robusnu konstrukciju za stambene i poslovne primjene.

Ovo je Encore Prowler kosilica s nultim okretanjem dizajnirana s 61 inčnim izrađenom reznom glavom, Kawasaki motorom od 28 KS i ima dvije hidro zupčaste pumpe. Kosilica je dizajnirana za tešku uporabu i nudi robusnu konstrukciju koja odgovara komercijalnim primjenama.

.

Tehnološki napredan, svestran i napravljen da traje, Encore Edge osigurava vrhunski rez čak iu najzahtjevnijim uvjetima. Savršena kombinacija mišića i učinkovitosti, Edge će ostaviti vaš travnjak iznad ostalih. Značajke mogu uključivati: Hydro-Gear prijenosi.

.

Kalibar je napravljen imajući na umu vašu krajnju vrijednost. To je kombinacija vodećih komponenti u industriji i robusnog inženjeringa koji može podnijeti kaznu tih dugih sati košnje i još uvijek dati savršen rez svaki put kada ga odvezete s prikolice.

.

Serija kosilica Arrow vrhunska je linija komercijalnih kosilica koje proizvodi Worldlawn Power Equipment, Inc. Encore opslužuje industriju košenja s punom linijom visokokvalitetnih kosilica od 1988. godine.

Serija kosilica Arrow vrhunska je linija komercijalnih kosilica koje proizvodi Worldlawn Power Equipment, Inc. Encore opslužuje industriju košenja s punom linijom visokokvalitetnih kosilica od 1988. godine.

Ne možete proći kroz vrata od 36″? Dart od 34″ će vas uvesti, izaći i na sljedeće imanje – ostavljajući za sobom prekrasan rez, a usput vam štedi novac.

Tehnološki napredan, svestran i napravljen da traje, Encore Edge osigurava vrhunski rez čak i u najizazovnijim uvjetima. Savršena kombinacija mišića i učinkovitosti, Edge će ostaviti vaš travnjak boljim od ostalih.

Rage samostojeći stroj kombinira fleksibilnost i sigurnost pokretne kosilice s brzinom i preciznošću sjedećeg vozača. Ergonomski dizajnirana, oblikovana jastučić za rukovatelja i platforma koja se lako preklapa i amortizira su primjeri fokusa koji se daje udobnosti operatera.

Encore Tracer je paluba od 60 inča, za vuču iza kosilice, izrađena od čelika debljine 8 za izdržljivost. Izrađen je s okretnim perom tako da jedinica može podnijeti sve vrste terena. S podesivim kutom jezika, ova jedinica se može pomaknuti ulijevo ili udesno.

S 26 oštrica od kaljenog čelika i 5 postavki visine, olakšajte čišćenje malog korijenja, lišća, pokošene trave i druge sitne vegetacije.

Svi proizvodi

Encore Power Equipment